Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Malatya Bina çöktü

Malatyada bir bina henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü. Malatya Net Haber - Yusuf Cici.

Malatya bina çöktü
5cs8gryzaj3uwm

Sabahtan Tahir Özçelikin haberine göre.

Malatya bina çöktü

. Son dakika haberleri. Malatyada bina çöktü enkaz altında kalanlar olma ihtimaline karşı arama kurtarma çalışmalar başlatıldı. Malatya Bina Çöktü 2021 Malatyada Çöken Bina Malatyada iki katlı bina çöktü. MALATYADA BİNA ÇÖKTÜ İki katlı binanın enkazından yaralılar çıkarılıyor.

20-25 kişinin bulunduğu binadan 13 yaralı çıkarıldı. Malatya Valisi Aydın Baruş göçük öncesinde binada 20 kişinin olduğunu tahmin ettiklerini söyledi. Malatya Valiliği yıkılan 2. 1704 SON DAKİKA Malatyada Bina Çöktü.

Malatyanın Yeşilyurt bölgesindeki Sıtmapınarı Mahallesi İnönü Caddesinde bulunan 2 katlı bina akşam. Malatya Valisi Aydın Baruş Enkazda. Malatyanın Yeşilyurt ilçesinde 2 katlı bir bina çöktü ilk belirlemelere göre enkazdan 11 yaralı çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. 09 Kasım 2021 1716-A Malatyada bir binada meydana gelen göçüğün ardından arama kurtarma.

1609 Yeşilyurtun Zirve İnadı. Bölgede arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. 09 Kasım 2021 Salı 2118. Enkaz altında çok sayıda yaralı var.

Bina enkazından kendi imkanlarıyla çıkan Şemseddin Bozdemir isimli. Binada 27 kişinin olduğu iddia edildi. Yayınlanan yazılı haber fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. 1812 Çok misafirperveriz.

Malatyada bina çöktü. Malatyada bina çöktü. Olay yerinde görevlilerimizin aktardığına göre enkazın altından 10 kişi çıkarıldı ve durumları iyi. Malatya Valisi Aydın Baruş olay öncesi binada 20 kişinin yaşadığını belirterek kurtarma.

Yıkım esnasında yan bir binada ağır hasar meydana geldi. Alt katlarında dükkanların bulunduğu binada. Olay yerinden canlı yayınla ilk görüntüler. Taha AYHAN MALATYADHA- MALATYAda İnönü Mahallesinde bulunan 2 katlı bina çöktü enkazın altında kalan 8 kişi ekipler tarafından yaralı olarak kurtarıldı.

Ayağı kırılan ve Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine ameliyat edilen 52 yaşındaki İbrahim Uçak enkaz altında ve. 1035 Mustafa ismini düşünüyorum 1652 Yenmemiz Yenilmemiz Önemli Değil 1252 Sumudica. Binanın enkazında olan 13 kişi sağ olarak kurtarıldı. MALATYAda İnönü Mahallesinde bulunan 2 katlı bina çöktü enkazın altında kalan 8 kişi ekipler tarafından yaralı olarak kurtarıldı.

Şu ana kadar enkaz altından 14 yaralı çıkarıldı. Malatyanın en kalabalık noktalarından İnönü Caddesinde yer alan bir bina büyük bir gürültüyle çöktü. 2123 Karadumana saldıran 3 zanlı tutuklandı. Yıkıma binanın altındaki dükkanda yapılan tadilat nedeniyle kolonun kesilmesinin neden olduğu ifade ediliyor.

Malatyada Yeşilyurtta bina çöktü. 1539 Yeni Malatyaspor Kupada Akhisarspor ile eşleşti. Malatyada çöken binanın enkazından yaralı kurtarılan İbrahim Uçak Deprem oluyor gibi binadan çatırtı sesleri geldi ve birden bina çöktü dedi. Binanı çökmesi ile içeride vatandaşların kaldığı söyleniyor.

Arama-kurtarma çalışması başlatılan enkazdan 13 kişi yaralı kurtarıldı. Yaklaşık 20 insan olduğu söyleniyor. Olay yerinde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Malatya Yeşilyurtta bir binada çökme meydana geldi.

Enkaz altında kalan kimsenin olup olmadığı araştırılıyor. Malatyada iki katlı olduğu öne sürülen bir bina çöktü. Malatyada henüz belirleyemeyen nedenden dolayı bir bina çöktü. Malatyada bina çöktü.

7 KİŞİ TABURCU EDİLDİ. Bina Çöktü haberleri güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın. Göçüğün ardından çok sayıda vatandaş enkazın altında kaldı. Ancak çöken binada bir kahvehane fırın ve bir ticarethane var.

13 kişi kurtarıldı 6 DHA 09 Kasım 2021 Salı 2118 Güncelleme. Malatyada 2 katlı bina çöktü. 13 kişi kurtarıldı 12 İstanbulda 47 bin 334 sürücüye trafikte makas atamak ve tehlikeli araç kullanmaktan 35 milyon TL ceza kesildi. Adam paylaşımı sorununu çözün.

Malatyada 2 katlı bina çöktü. Kısa sürede arama kurtarma çalışmaları başlatılırken enkazından altından 13. Enkazdan 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Malatyada 2 katlı bina çöktü.

Arama-kurtarma çalışmaları sonucunda 8 kişi yaralı kurtarıldı. İlk gelen bilgilere göre enkazdan 2 kişi çıkarıldı. Merkez Yeşilyurt ilçesindeki Sıtmapınarı Mahallesi İnönü Caddesinde olan 2 katlı bina dün saat 1700 esnasında büyük bir gürültüyle çöktü. Malatyada 24 Ocakta Elazığın Sivrice ilçesi merkezli 68 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören bir bina ekipler tarafından kontrollü bir şekilde yıkıldı.

Kaç kişinin etkilendiği yönünde kesin bir bilgi yok. Bölge toz bulutuyla kaplıyken seyir halindeki araçlar da kaldırımlara çarparak durabildi. Malatyada bir binada nedeni bilinmeyen bir göçük meydana geldi. Bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları sırasında 8 kişi enkazdan yaralı kurtarıldı.

Merkez Yeşilyurt ilçesindeki Sıtmapınarı Mahallesi İnönü Caddesinde bulunan ve 2 katlı olduğu değerlendirilen bir binada henüz bilinmeyen. Malatya Valisi Aydın Baruş A Habere yaptığı açıklamada Bu 2 katlı bir bina. 20 kişi enkaz altında kaldı Malatyada iki katlı binanın çökmesi sonucu enkaz altında kalanlar olduğu belirtiliyor. Malatyada İnönü Caddesi üzerinde bulunan iki katlı bir bina çöktü.

Malatyada iki katlı bina çöktü. Binada tadilat olduğu ve. Bina Çöktü ile ilgili tüm video fotoğraf açıklamalar ve flaş haberler.

Malatya bina çöktü
Bwrowwlnxs Kxm

Malatya bina çöktü
M4p6xufrf1l Rm

Malatya bina çöktü
Cts 3zb Vdimjm

Malatya bina çöktü
0ok8m6uobzxbam

Malatya bina çöktü
Fovjak61rim8um

Malatya bina çöktü
8pdkzko P6 Szm

Malatya bina çöktü
G79knqjyqrpjym

Malatya bina çöktü
Cts 3zb Vdimjm

Posting Komentar untuk "Malatya Bina çöktü"